EXTRAESCOLARS – Informació important CET10

ACTIVITATS QUE INICIEN OFICIALMENT EL DILLUNS 19 D’OCTUBRE

FUTBOL SALA  


1r i 2n + 1 de 3r ESO (PRE-INFANTIL i INFANTIL) 

Entrenaments (tots junts): Dilluns de 17:40 a 18:40 i Dimecres de 16:40 a 17:40 
Competició: Si el compromís de les famílies i els jugadors és adient a la situació, desglossarem el grup en dos equips, quedant un PRE-INFANTIL (1r ESO) i INFANTIL (2n ESO) 

4r ESO i  Batxillerat (JUVENILS) 

Entrenaments: Dilluns de 18:40 a 19:40 i Dimecres de 17:40 a 18:40 

Ex-alumnes (JUNIOR) 

Entrenaments: Dilluns de 19:40 a 20:40 i Dimecres de 18:40 a 19:40 

ASPECTES GENERALS 
Competició: La competició del CEEB inicia a mitjans de novembre, fins llavors, cada divendres farem un entrenament extraordinari / partit amistós.  
La hora prevista és de 18:00 a 19:00 o de 19:00 a 20:00. 
Equipació: Tots els jugadors de la temporada passada, mantindran l’equipació. En quan a les noves incorporacions, no us preocupeu, perquè abans de començar la competició rebreu noticies de com procedir per l’obtenció d’aquesta.  LES MITGETES CORREN PEL VOSTRE COMPTE (color blanc). 
Cal portar: Samarreta i pantaló curt esportiu, mitjons per sobre de turmell i bambes de futbol sala. Ampolla d’aigua o cantimplora. (Quan fa fred, poden portar samarreta tèrmica i malles o  pantalons llargs a sobre i se’ls treuen per entrenar).  
Comunicacions: Es crearà un grup de WhatsApp amb tots/es els/les familiars que vulguin forma part d’aquest. Aquest grup servirà per comunicar tota la informació d’interès respecte els entrenaments i els partits. 

VOLEI 

De 1r a 4r d’ESO

(tots/es junts/es per arribar al mínim de participants necessaris per desenvolupar l’activitat)  
Entrenaments: Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30 a l’Institut Teresa Pàmies 
Competició: La competició del CEEB inicia a mitjans de novembre, fins llavors, cada divendres farem un entrenament extraordinari / partit amistós. La hora prevista és de 17:00 a 18:00 (Teresa Pàmies). 
Equipació: Tots/es els jugadors/es de la temporada passada, mantindran l’equipació. En quan a les noves incorporacions, no us preocupeu, perquè abans de començar la competició rebreu noticies de com procedir per l’obtenció d’aquesta.   
Cal portar: Roba còmode i esportiva, genolleres i cantimplora / ampolla d’aigua.  

Comunicacions: Es crearà un grup de WhatsApp amb tots/es els/les familiars que vulguin forma part d’aquest. Aquest grup servirà per comunicar tota informació d’interès respecte els entrenaments i els partits. 

ACTIVITAT A PARTIR DEL DIMARTS 3 DE NOVEMBRE 

la resta d’activitats no arribem al mínim necessari per iniciar. Per aquest motiu es posa en marxa el projecte:

“EL GRAN REPTE”

Dimarts de 17:30 a 19:30 a l’Institut Montserrat Roig 

Disciplines i esports en #elgranrepte Parkour, Freerunning, Acrobàcies, Trampolí, Defensa personal, Danses urbanes, Danses aèries, Roller, Skate, Scoot, Cheerleading, Tennis taula, Futtock, Ultimate, Slackline… 

Metodologia: 
Creació del clima: Creem l’atmosfera adient perquè tot i tota participant es senti amb confiança i sentit de pertinença al grup. 
Assemblea: Sempre, abans i després de la sessió, es produeix una assemblea. Eina per compartir estats d’ànim, curiositats, interessos i pressa de decisions com a grup. 
Centres d’interès: Amb l’especialista com a guia, es comparteix tots els esports, jocs i disciplines que desperten l’interès dels i les participants. 
Consens: Tota activitat que es realitza ha d’estar consensuada entre tots i totes els participants. 
Programació i execució: Els i les participants formen part activament de la programació de l’activitat a dos mesos vista. És a dir, un cop s’ha creat el clima, sabem com funciona l’assemblea i tenim clar el centre d’interès, consensuem què i com ho farem. 
Cal portar: Roba còmode i esportiva i cantimplora / ampolla d’aigua. (A partir de la programació creada pot variar el material a portar)  
Comunicacions: Es crearà un grup de WhatsApp amb tots/es els/les familiars que vulguin forma part d’aquest. Aquest grup servirà per comunicar tota informació d’interès respecte les sessions extraordinàries o possibles sortides.  

Qualsevol dubte, curiositat i/o suggerència envieu un correu amb el motiu i el vostre telèfon a

Lluís Gual 
llgual@cet10.com