Qui som?

La nostra missió

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) té com objectiu principal donar suport a la comunitat educativa del centre en tots aquells serveis i activitats que puguin enriquir i facilitar l’aprenentatge i l’educació cívica de les nostres filles i fills.

D’altra banda, l’AFA actua com intermediari entre la direcció del centre i les famílies, promovent la col·laboració i la comunicació per tal que entre tots unim esforços.

Les nostres funcions

  • Fomentar la participació de totes les famílies, fent de l’AFA un espai per la trobada.
  • Actuar d’interlocutor entre les famílies i el centre educatiu.
  • Participar en la pressa de decisions i en el govern del centre mitjançant un representant al Consell Escolar del centre.
  • Administrar i gestionar adequadament els recursos que aporten els socis.
  • Facilitar tot un ventall d’activitats i serveis per tot l’alumnat fora de l’horari lectiu i dur a terme projectes diversos.

 

Estatuts de l’AFA  

Estatuts 2020 – Afa Teresa Pàmies

 

La junta de l’AFA

La junta directiva de l’AFA s’encarrega de la representació i la gestió de l’associació. Està formada per un grup de membres actius de l’AFA que ofereixen una part del seu temps de lleure, dels seus esforços i dels seus recursos i habilitats personals amb l’objectiu comú de millorar el funcionament del centre i l’educació que reben el conjunt dels alumnes.

Està representada per:

Equip presidència:

President: Marco Sardelli

Vice-president: Xavier Pedrol

Equip Secretaria:

Cristina Prada

Alejandra López

Equip Tresoreria

Diana Casellas

Montse Ros

Comissions de treball

A banda de la junta directiva de l’AFA, existeixen comissions (Activitats Extraescolars, Esports, Comissió de Festes, Comissió Econòmica, Comunicació, etc) és una fórmula que permet a l’AFA organitzar-se i gestionar-se de forma més eficaç per dur a terme els serveis, projectes i activitats que ofereix.

Vols formar-ne part?

Esteu convidats a assistir a qualsevol de les reunions que es realitzen durant el curs per fer-nos arribar suggeriments respecte els serveis que oferim, portar-nos propostes, animar-vos a ser membres actius o simplement per donar un cop de ma a l’organització i realització de serveis puntuals que promou l’AFA.