Llibres

Benvolguda família,

El curs vinent l’AFA oferirà un Projecte de Reutilització de Llibres de text i lectures, que gestionarà l’empresa Iddink. Després d’analitzar diverses ofertes, hem pensat que aquesta empresa és la que ens ofereix més avantatges:

Responsabilitat & solidaritat & sostenibilitat – Els alumnes tenen més cura del material i dels llibres disponibles al centre.Conscienciació en la preservació del medi ambient.Disponibilitat de llibres reutilitzables per tothom de tots els cursos
Compra fàcil – Per internet (pàgina activa a partir del 24 de juny), per telèfon o presencialment al centre el dia indicat (28 de juny) Comanda unificada amb sistema flexible en què es pot triar què comprar: llibres nous, reutilitzables, de lectura, quotes, dossiers, llicències digitals, etc.
Servei & garanties – Garantia de recepció abans de l’inici de curs (en comandes fins el 20 de juliol).Lliurament de les comandes a domicili.Retorn gratuït de comandes fetes fins el 20 de juliol.
Estalvi Estalvi del 60% en els llibres reutilitzables als socis de l’AFA (que  s’han de retornar al final del curs).
Estalvi del 50%  en els llibres reutilitzables per tots els alumnes de l’Institut no socis de l’AFA  (que s’han de retornar al final del curs)

Aquest any l’empresa Iddink comprarà els llibres usats que estiguin en bon estat de reutilització als alumnes i els pagarà al 35% del seu PVP. Adjuntem arxius informatius  sobre com vendre i comprar els llibres.

La quota de l’AFA és de 45 euros per família i es podrà pagar al fer la comanda dels llibres. Si una família té més d’un fill a l’Institut, i fa la comanda de llibres li cobraran una quota per cada fill, que posteriorment li  serà retornada.

Us animem a utilitzar aquest  sistema. Us convidem a assistir a la reunió informativa:

Data: 19 de juny

Lloc: Sala d’actes

Hora: 19h